Wandana, de visagist achter NYA Henna & Make-Up. Getalenteerd, gemotiveerd en ambitieus zijn de kernwoorden die haar beschrijven. 

Naast henna is visagie een andere passie van Wandana.  Na een intense training aan de Ash Kumar Beauty Academy in Londen en een opleiding bij B Academy in Amsterdam mag ze zich officieel make-up artist noemen. Door de verschillende opleidingen is Wandana breed opgeleid.  Van zwaar Arabische make-up tot fashion en Westerse bruidsmake-up, niets is te gek voor haar. 

Wil jij naast je henna ook gebruikmaken van haar make-up talent, schroom dan niet en neem snel contact op met haar via ons contactformulier!

Wat anderen zeggen over NYA henna & make-up artist

'23 mei 2014 ben ik opgemaakt door Wandana. De aanleiding was de bruiloft van mijn zus. Ze luisterde goed naar wat mijn wensen waren en vertelde wat goed paste en wat mooi stond. Ze nam de tijd en het resultaat was geweldig! Ik was erg blij dat Wandana mijn make-up had gedaan. Gedurende de gehele dag kreeg ik hierover complimenten en het bleef perfect zitten. Ik zou haar voor een volgende keer weer vragen.' - Liefs, Cora

'Wandana is een rustig persoon die luistert naar je wensen en met je mee denkt. Ze is secuur en neemt de tijd om het perfect te maken' - Judith