Art by ARTy biedt 3 grote bruidspakketten.

Daarnaast zijn er nog add-on's, waarmee je je pakket kunt uitbreiden.

Shaadi Chique €150

Het Shaadi Chique-pakket is onze moderne stijl. Het henna design is minimaal maar mooi en subtiel. De handen worden tot de polsen bewerkt en de voeten aan de boven- en zijkant.

aba03

Shaadi Classical €200

Het Shaadi Classical-pakket is onze simpele traditionele stijl. Mooie medium dekking, niet te gedetailleerd maar zeker ook niet te simpel. Beide handen en armen zijn aan de voor- en achterkant bedekt. Het design reikt tot de onderarm. De voeten zijn tot en met de enkels bedekt.

aba04

Shaadi Extravagant €300

Het Shaadi Extravagant-pakket is onze volle traditionele stijl. Het design is ingewikkeld en bedekt een groot deel van je armen en je voeten tot je enkels.
Houdt rekening met een zettijd van minimaal 6 uur.

Shaadi Extravagant

Het Design

Alle designs zijn afgestemd op de wensen van de bruid. Dat betekent dat jij een uniek designs krijgt. Er zijn veel traditionele symbolen die we verwerken in het design. Heb je een verzoek, dan kunnen we samen kijken of we dit kunnen verwerken in het design.

Wil je gebruik maken van onze eerdere ontwerpen dan ontvang je een korting van €20 op je bruidspakket. 

Reiskosten

Alle pakketten zijn exclusief reiskosten. De kosten bedragen €0,19 per kilometer, berekend vanuit Rotterdam. De totale kosten worden berekend via de routeplanner van ANWB

Eventuele parkeerkosten worden ook doorbereken.

De add-on's

Met add-on's kan je het gekozen bruidspakket uitbreiden. 

  • Henna voor familie en vrienden
    €7,50 per hennastrip (van de pols naar de vinger) per persoon (of €50 per uur). 
  • Glitter
    Wil je het design wat opleuken door het gebruik van glitter henna? Dat kan tegen meerprijs. Informeer hiernaar via ons contactformulier

Tijdsduur aanbrengen bruidshenna

Het aanbrengen van henna kost tijd. Vaak wordt het onderschat hoeveel tijd hier precies in gaat zitten. Henna is een precisiewerk. Bruidshenna duurt gemiddeld 3 tot 6 uur, afhankelijk van het gekozen design.

Henna chart

Copyright: Hennalounge

Henna chart voeten

Copyright: Hennalounge